Archief

 


Enkele, naar onze bescheiden mening literaire hoogtepunten van BC Zevenbergen's vruchtbare historiek hebben wij gemeend te moeten archiveren voor het nageslacht. Deze artikels verschenen eerder in de diverse Infobrieven van onze club doch op die manier kunnen zij eveneens genoten worden door hen die er niet van bij het begin bij waren.

Onze keuze hoeft niet per sť de juiste te zijn. Indien U van nog andere artikels vindt dat zij eveneens in het archief thuishoren, laat het ons weten.

Veel leesgenot !


Mei 1998 : De Kogel door de Kerk ???
Mag uiteraard niet ontbreken. Dit is het ALLEREERSTE artikel dat door de inmiddels beroemde redactie van BC Zevenbergen ooit werd geschapen.

Mei 1998 : Tien Geboden van een Bridge-Fanaat
Ooit vonden wij dit stukje literatuur in een oude uitgave van de BRT (!) Brochure "Bridge stap voor stap" ... en lieten onze spelers hiermee kennismaken in 1998... Of deze geboden nog steeds geraadpleegd en/of opgevolgd worden, laten we aan U over...

Juni 1998 : De juiste Joker...
Pas opgericht en al meteen een confrontatie met de vijand... BC Zevenbergen ontving op 18 mei 1998 een ijzersterk Turnhoutse tegenstrever. Dat de thuisploeg een meer dan verdienstelijke uitslag orchestreerde was in hoofdzaak te wijten aan het coach-optreden van hun tornooileider...

April 1999 : Over Blote Heren en Kale Koningen
Of anders gezegd : Wat een tornooileider lijden kan...

Juni-Juli 2000 : Spelregels
Wat in feite niets anders is dan logisch...

Uit het dagboek van een beginnelinge
Dit artikel werd ons anoniem bezorgd... des te leuker om lezen...